Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn de loungeset trends van 2021 

2020 is alweer bijna ten einde, dus we kijken alweer vooruit naar 2021. We kunnen namelijk niet wachten om in de zomer weer lekker van de tuin te genieten! Wanneer de zon zich weer laat zien, vinden veel Nederlanders het heerlijk om in de tuin te zitten. Het is dus belangrijk om de tuin helemaal klaar voor de zomer te maken! Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een nieuwe loungeset gaat kopen? Dat lees je hier, want in dit artikel verklappen we namelijk wat de trens van 2021 zijn!

Dit zijn de loungeset trends van 2021 

Trend 1: aluminium

Met aluminium ben je eigenlijk altijd stijlvol bezig en dat is op het gebied van loungesets ook niet anders! Aluminium loungesets geven het geheel een strakke uitstraling en zorgen voor een echte eyecatcher in de tuin. Het materiaal is licht, sterk en krasvast tegelijk, dus het vergt minimale onderhoud. Ideaal voor de luie mensen onder ons dus!

Trend 2: plateau

Plateau loungesets zijn relatief nieuw. Dit type wordt ook wel eiland loungesets genoemd en het is een lage, maar zeer comfortabele set. Het is dus een relatief lage set, in vergelijking met de andere genoemde sets en daarom geeft het een unieke uitstraling. Maak de bank extra comfortabel door er luxe zitkussens op te leggen!

Trend 3: all weather

In Nederland regent het regelmatig, ook in de zomermaanden. Daarom is een all weather loungeset een hele handige trend! De hele set is voorzien van een stevige stof dat helemaal weatherproof is. Als het ineens begint te regenen, dan hoef je dus niet meer de kussens snel naar binnen te halen! De stoffen buitenkant en de schuimvulling zorgen er samen namelijk voor dat alles weer snel opdroogt.

Trend 4: lounge dining

Dineer je graag in de tuin? Dan zit zo'n lage loungebank natuurlijk niet erg comfortabel. Daarom is een hoge tuinset, oftewel een lounge dining set, een geweldige uitkomst! Deze sets zijn in diverse stijlen en opstellingen te krijgen, dus kies er een uit die bij jouw persoonlijke stijl past.

Trend 5: modulair

Vind je het leuk om de opstelling van je tuinset regelmatig te veranderen? Dan is een modulaire loungebank in de tuin een goede oplossing. Komende jaar zien we namelijk steeds meer van dit type, waarbij je de elementen op verschillende manieren kunt neerzetten!

De trendkleuren van 2021

Qua kleuren zijn de loungemeubels van 2021 een stuk lichter dan de voorgaande jaren. Vooral natuurlijke tinten zoals beige of lichtbruin worden erg populair, in tegenstelling tot donkere kleuren zoals antraciet van de afgelopen jaren. Ook wit en lichtgrijs zien we steeds meer tegenwoordig. Als contrasterende kleur passen pasteltinten of juist felgekleurde tinten hier goed bij. Maak het geheel af door een buitenkleedje neer te leggen onder je loungeset. Als finishing touch mogen de gezellige kaarsjes en lekkere hapjes en drankjes natuurlijk ook niet ontbreken!

Lifestyle
  • Unsplash