Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De revolutie van interieur: hoe beton ciré en gietvloeren de designwereld overnemen 

Tapijt, hardhout, tegels en linoleum zijn allemaal populaire vloerkeuzes, maar gietvloeren zijn een veel voorkomende vloertrend geworden vanwege de vele voordelen. Huiseigenaren laten hun oude vloeren achter zich en geven de voorkeur aan iets dat persoonlijker en duurzamer is, dus zijn ze op zoek naar bedrijven om hen te helpen bij het kiezen van het juiste oppervlak. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een afwerking met beton cire. Gietvloeren hebben een revolutie teweeggebracht in het interieurontwerp, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom! Ze zijn sterk reflecterend en kunnen elke ruimte waarin ze worden toegepast onmiddellijk opfleuren en uitbreiden. De toevoeging ervan kan de overgangen in de kamer vloeiender maken, wat resulteert in een meer samenhangende kameromgeving. 

interieur

Onbeperkte opties  

Als het om gietvloeren en beton ciré gaat, zijn er geen beperkingen qua afwerking. Je hebt verschillende keuzes om je vloer te personaliseren, zodat deze bij je stijl past. Geometrische patronen, natuursteeneffecten, effen kleuren, marmereffecten en andere opties zijn mogelijk. Ze kunnen zelfs 3D-ontwerpen bevatten, zoals een onderwaterscène waardoor je je een duiker voelt! Deze 3D-ontwerpen maken het moeilijk om te geloven dat je naar een vloer kijkt. Logo's en emblemen kunnen ook in epoxy worden ingekapseld. Dit zou ideaal zijn voor de slaapkamer van een sportliefhebber of een garage gewijd aan een specifiek auto- of motormodel. Er zijn vrijwel geen grenzen aan wat je kunt doen met dit unieke vloeroppervlak, en elke kamer kan zelfs een ander ontwerp hebben.  

Eindeloze kleuropties

Een gietvloer van epoxy is perfect omdat je hiermee onbeperkte ontwerpen kunt maken, maar je ook kunt kiezen uit een schijnbaar oneindig aantal kleuren. Epoxy kan net als beton ciré bij elk interieur passen. Je hoeft je niet aan één kleur te houden; Met verschillende ontwerpen kun je kleuren en stijl voor elke kamer mixen en matchen. Van de basislaag van epoxy tot verschillende gekleurde vlokken, decoratieve epoxyvlokken zijn er in meerdere kleuren. Als je gietvloeren met dessins plaatst, kun je de tegellook simuleren door elke tegel een andere kleur te geven! Al met al heb je dus veel opties als je een gietvloer van G-vloeren in huis wilt plaatsen.

Geschikt voor alle ruimtes in huis

Als je een gietvloer of beton ciré in je huis wilt plaatsen, zijn er niet veel ruimtes waar dit niet zal werken. Ze kunnen in verschillende scenario's worden gebruikt, waaronder keukens, slaapkamers en garages, maar ook in badkamers en toiletten. Ze zijn ideaal voor garages waar je hun slijtvaste en gemakkelijke schoonmaakvoordelen volledig kunt benutten. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige vloer met een beperkt budget, kun je gietvloeren overwegen voor je woonkamer om het uiterlijk van een marmeren vloer na te bootsen, of voor in je keuken als alternatief voor tegels. Het is bovendien net als beton ciré uitstekend geschikt voor keukens en badkamers vanwege de waterdichtheid en zorgt voor een prachtige vloer die niet kromtrekt zoals andere vloermaterialen. Deze vloer is stevig en duurzaam, waardoor hij ideaal is voor elke kamer in huis.