doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Spits van Club Brugge speelde niet omdat hij niet op zijn favoriete plek in de bus mocht zitten

De mannen van Club Brugge stonden gisteren allemaal klaar om in te stappen in de spelersbus, op naar Dortmund voor de wedstrijd tegen BVB. Er was alleen één iemand die weigerde om mee te rijden…
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Spits van Club Brugge speelde niet omdat hij niet op zijn favoriete plek in de bus mocht zitten

De 23-jarige Nigeriaanse International Emmanuel Dennis was vanwege een schorsing afwezig bij de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De aanvaller staat al langer bekend om zijn eigenaardige karakter. Volgens Het Laatste Nieuws wekt hij al een tijdje ergernis op bij zijn medespelers. Gisteren gedroeg hij zich al helemaal als een verwend nest.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zitplaats

Wat was er nou precies aan de hand? Vanwege de coronamaatregelen moet er wat ruimte gemaakt worden tussen de verschillende zitplaatsen in de spelersbus. Soms valt daardoor een plekje weg en laat dat nou net de favoriete stoel van Emmanuel Dennis geweest zijn. De kinderachtige aanvaller pikte het niet dat zijn stoeltje bezet was, dus er ontstond een fikse discussie. Uiteindelijk werd Dennis zo kwaad dat hij weer uit de bus stapte. Zijn team moest het maar zonder hem gaan doen in de Champions League.

Champions League

Het team uit België staat inmiddels op de derde plaats in groep F. Daarmee maken ze nog kans om zich te kwalificeren voor de Europa League, maar een kans om groepsgenoten Lazio of Dortmund voorbij te gaan voor een plaatsje in de volgende ronde van de Champions League is niet groot.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws