Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De brandweerman, de travestiet en de lipgloss

Op 6 oktober wordt de politie opgeroepen voor een inbraak in brandweerkazerne 2 van Signal Mountain, Tennessee. Ze haasten zich naar het gebouw, waar een vrouw zich in gevaar zou bevinden, maar op de plaats delict treffen ze hele andere dingen aan dan ze in eerste instantie verwachtten.

De brandweerman, de travestiet en de lipgloss

Overval

Een agent die in de buurt van de brandweerkazerne op patrouille was, zag dat er een vrouw werd overvallen binnenin de kazerne. Althans, daar leek het op. Toen de agent dichterbij kwam, zag hij dat de vrouw, die geen vrouw was, maar een verklede man, helemaal niet overvallen werd. De travestiet was bezig een andere man te bevredigen.

Dat is natuurlijk geen misdaad, zolang het maar in de slaapkamer gebeurt en niet in de brandweerkazerne. De agent besloot dus om snel wat hulptroepen in te schakelen. Toen hij terugkwam bij de kazerne, ging hij samen met zijn collega’s en een brandweerman die hen te hulp schoot, op zoek naar de overtreders.

Lipgloss

Het kostte de agenten weinig tijd om de man die eerder bevredigd werd te vinden, maar de zoektocht naar degene die als vrouw verkleed was, ging nog verder. Op een gegeven moment ontdekte een agent iets opmerkelijks aan de brandweerman die hielp met zoeken. De helpende hand had namelijk lipgloss op zijn onderlip.

Een klein vragenrondje later werd duidelijk dat het de brandweerman zelf was die zijn outfit had geruild voor wat dameskleding. Hij gaf eerlijk toe dat hij de travestiet was die eerder in de kazerne was gezien. Uiteindelijk is er niemand gearresteerd, maar de brandweerman heeft wel zijn ontslag ingediend.

Bizar
  • nypost.com
  • Unsplash