doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Inbreker laat steeds grote boodschap achter

Er is al meerdere keren ingebroken bij de Amerikaanse realityster Karen Laine, maar de inbreker neemt niet alleen spullen mee: hij laat ook altijd iets achter.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Inbreker laat steeds grote boodschap achter

Stront aan de knikker bij de 58-jarige Karen Laine. De Amerikaanse vrouw, bekend van het programma Good Bones, heeft al meerdere keren met een inbreker te maken gehad. De laatste twee keer maakte de crimineel het extra bont door een drol te draaien in de garage van de actrice.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Toen de ongewenste toiletbezoeker voor het eerst langskwam, dacht Laine dat het niet lang zou duren voordat hij in de boeien geslagen werd. De inbreker bewees het tegendeel door opnieuw op bezoek te komen en zijn broek weer te laten zakken.

“Het lijkt opzettelijk en persoonlijk”, zegt ze in een interview met Fox 59. De inbreker weet wel hoe hij Laine kwaad moet maken. Hij stal eerst spullen uit de badkamer en besloot toen zijn grote boodschap op de vloer van de garage te doen. “Hij weet het toilet te vinden, maar toch kiest hij voor de vloer!” vertelde de gefrustreerde realityster.

Nu mogen een aantal agenten de handen vuil maken met een uniek DNA-onderzoek. Hopelijk laten ze de crimineel snel een poepie ruiken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws