Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Droombaan: in je ondergoed op de bank tv kijken 

Er is weer een pareltje opgedoken in de categorie ‘fantastische vacatures’. Ben jij een expert op het gebied van tv kijken in je boxershorts? Dan hebben wij de juiste baan voor jou.

Droombaan: in je ondergoed op de bank tv kijken 

Voor alle bankhangers die ervaring hebben met het dragen van ondergoed, is er nu een ideaal baantje beschikbaar. Het Nederlandse bedrijf Pockies zoekt een bedreven luilak om een dag lang te tukken en tv te kijken. Salaris: 500 euro en een stapel gratis ondergoed.

De Hollandse onderbroekenboer stelt wel strenge eisen aan de kandidaten. Ervaring met snacks is een must, net als talent voor het gebruiken van een afstandsbediening en een gebrek aan ambitie. Ga je de uitdaging aan? Bereid je dan voor op een dag lang voor de buis hangen met af toe een pauze om te maffen.

Veel kans om carrière te maken heb je niet, maar de ervaring die je opdoet, maakt je cv natuurlijk een stuk sterker. Klinkt als een prima deal toch? Je hebt tot 25 november om te reageren, dus haast je (niet te veel natuurlijk, je moet niet te actief lijken). Succes met solliciteren!

Bizar
  • nl.pockies.com
  • Unsplash