Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kim Feenstra toont superstrak lichaam twee weken na bevalling [+Foto’s]

Eén van de mooiste vrouwen van Nederland heeft een kind gekregen en dat mag gevierd worden! Actrice en fotomodel Kim Feenstra is twee weken geleden bevallen van haar zoontje Brooklyn. De trotste moeder zette gisteren een kiekje van haar lichaam twee weken na de bevalling op Instagram en eerlijk is eerlijk: daar is niets mis mee.

Kim Feenstra toont superstrak lichaam twee weken na bevalling [+Foto’s]

Als je dit plaatje ziet, zou je niet zeggen dat Kim iets meer dan twee weken geleden nog zwanger was, want ze laat een lichaam zien waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Ze ziet er ondanks de gemiste uurtjes slaap nog steeds topfit uit.

Ook voor haar zwangerschap was de Groningse natuurlijk al één van de knapste dames van ons kleine kikkerlandje. Wij konden het natuurlijk niet laten om even door haar lijstje met foto’s te bladeren om de mooiste voor jullie uit te kiezen.

Voorlopig zal Kim haar handen nog wel vol hebben door de gezinsuitbreiding, maar we hopen haar snel weer in de spotlight te zien. Ze is natuurlijk sowieso een harde werker, dus wie weet duurt dat wel helemaal niet zo lang meer.

Entertainment
  • BrunoPress