doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vijf pedojagers en slachtoffer aangehouden in Arnhem

Er verschijnen steeds meer video’s online van mannen die aangesproken worden door vreemden op straat, omdat ze ervan beschuldigd worden pedofiel te zijn. Zaterdagavond ontstond er bij zo’n situatie een vechtpartij, waardoor de politie moest ingrijpen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vijf pedojagers en slachtoffer aangehouden in Arnhem

Voorafgaand aan de vechtpartij had één van de pedojagers zich online voorgedaan als een minderjarig meisje. Zo wist hij een afspraak te maken met een man die beschuldigd werd van pedofilie. Toen beide partijen eenmaal op de afgesproken locatie aangekomen waren, ontstond er een vechtpartij. De vermeende pedofiel raakte daarbij gewond aan zijn gezicht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Getuigen van het ongeval schakelden de politie in, waarna vijf verdachten werden aangehouden. Ze zijn afkomstig uit, Gelderland, Utrecht en Overijssel. Ook de man met wie ze in gevecht raakten is aangehouden, maar inmiddels is iedereen weer vrijgelaten. De groep pedojagers wacht nog op vervolg van hun zaak en ook de zesde man moet mogelijk nog voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van het afspreken met een minderjarige met als doel om seks met haar te hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws