doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wow: Romy Monteiro showt goddelijk lichaam in bikini (+FOTO)

Dat ze trots op haar lichaam is, schrijft Romy bij het bericht. Dat vinden wij helemaal terecht, want de zangeres ziet er ongelooflijk sexy uit in een nieuwe fotoshoot.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Wow: Romy Monteiro showt goddelijk lichaam in bikini (+FOTO)

De 27-jarige zangeres en presentatrice zegt dat ze al jaren probeert om suiker en vet te ontwijken in haar strijd tegen de extra kilo’s. Nou, het resultaat mag er zijn, want wat ziet Romy er ongelooflijk lekker uit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik heb lang getwijfeld over de tekst bij deze foto omdat er de laatste tijd zoveel nadruk gelegd wordt over je ‘imperfecties omarmen’ en vooral die ook laten zien en tonen. Ik zie meer rollen, ik zie straie en ‘echte lichamen’ en das TOP! Maar deze foto toont geen imperfecties van mij en toch ben ik er heel trots op.. Ik vind het bizar dat ik daar gewoon sta te poseren voor een merk in bikini. Dat had mijn 16 jarige ik noooit geloofd! Dat ik daar sta en het ook nog eens mooi vind. Maar trots zijn op een uiterlijk iets komt soms zo oppervlakkig over. Maar ik ben wél heel trots dat ik mijn onzekerheden heb veranderd. Ik heb namelijk mijn hele leven gestreden tegen die kilo’s, tegen die suiker en vet verslaving. Als je me niet gelooft, google The Voice optredens en dan zie je dat ik veel kilo’s ben verloren. Toen vond ik mezelf ook mooi hoor maar ik voelde me niet mezelf. Het uiterlijk klopte niet bij het zieltje én ik was niet gezond bezig. Wat ik doe voor een gezonde levensstijl, wijd ik een keer wat langer over uit. Maaar nog steeds, zoals trouwe volgers vaak kunnen zien, is snoep mijn grootste vriend en vijand. De juiste balans had ik al een tijd terug gevonden maar was gek genoeg niet tevreden. Wellicht herkennen sommige dit ook maar ik zag lange tijd nog de zwaardere versie van mezelf in de spiegel. Of staarde ik me blind op de imperfecties en wat nog ‘beter kon’. Die onzekere gedachtes liggen niet aan een gewicht maar aan veel diepere zaken maar ergens along the way zijn die twee (uiterlijk en innerlijk) vriendjes geworden. Ik weet niet of dat lag aan het feit dat ik mijn uiterlijke doel had bereikt (je kent het wel, passen in die éne jeans) of dat ik ouder geworden ben en ik die jeans minder belangrijk vind. Natuurlijk heb ik nog steeds onzekerheden, duh, maar op dit moment ben ik hartstikke trots op mijn lijf, het proces en op deze foto! En dat mag ik best zeggen, vind ik. Denk ik. 😜 #thaikilaxromy

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Al eerder deze maand zette Romy wat plaatjes in bikini online. Toen waren we ook al onder de indruk. Hopelijk heeft ze in de toekomst nog meer fotoshoots gepland.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag mag ik iets tofs met jullie delen! Vorig jaar een prachtige shoot gedaan in Thailand met mijn lief. Het was een spontaan last minute idee en voor de foto hadden we mooie badkleding nodig, van echt mooie kwaliteit. Ik had alleen wat versleten h&m’stjes mee dus leenden we wat bij een winkel waarvan Jasper wist dat zij het merk ‘Thaikila’ verkochten! We maakte en deelde de foto’s en mijn insta ontplofte van positieve reacties! En ook van het merk zelf! Ze waren zo blij met de foto’s! En ik over de spullen; zó zacht heb ik badkleding nooit gevoelt en het zat me als gegoten. Ik wilde zo graag dat badpak in een andere kleur maar dikke schuld eigen bult: badpak uitverkocht! Ik heb enorm gebaald maar leuk contact gehouden met Thaikila, een bedrijf met semi Nederlandse roots gevestigd in Bali bestaande uit een team vol toffe vrouwen! Begin dit jaar kreeg ik van hen de vraag of ik het leuk zou vinden om een samenwerking aan te gaan! We hebben hét badpak terug gebracht, in drie heeeele mooie kleuren én we noemen hem: DE ROMY! Hoe gaaf is dat?! Ik ben hier zo trots op! Want ik kan oprecht met heel mijn hart zeggen dat dit het mooiste badpak is wat ik ooit gedragen heb. En dat elke vrouw deze zou moeten aanschaffen! De fit is echt prachtig met een cheeky bottom en bij de decoloté een versteviging. De stof is ontzettend zacht én sustainable: gemaakt van gerecycled plastic!! Dus prijs ik hem met liefde hier aan! Het zijn ook prachtige aarde tinten geworden die fijn te combineren zijn: Enfin, zie story voor een swipe up naar de site to shop! #thaikilaxromy #thaikiladarlings

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Laatste nieuws