doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man zet naakte paspoppen in tuin na klacht van buurman

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit maart van dit 2019, een man die wraak neemt op zijn klagende buurman.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man zet naakte paspoppen in tuin na klacht van buurman

Inkijk

Jason Windus ontving een brief van het stadsbestuur van Santa Rosa met de melding dat zijn buurman had geklaagd over diens omheining. Volgens de man werd hem het zicht ontnomen. Na onderzoek bleek dat het hekwerk inderdaad te hoog was. Windus verlaagde met grote tegenzin de afsluiting tot een hoogte van 91 centimeter. Sindsdien is er inkijk in zijn tuin.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Tuinstoel

Om de klagende buurman te treiteren heeft Windus enkele naakte paspoppen in de tuin geplaatst. Als de buur een blik werpt op de voortuin van zijn overbuur ziet hij niets anders dan blote poppen die een tuinfeestje houden. “De andere buren vinden het schitterend”, verklaarde Windus aan tv-zender ABC. Een van zijn tuinstoelen is bewust nog vrij, zodat de buurman zich altijd bij het feestje kan aansluiten.

Soldatenhelm

Windus moest naar eigen zeggen wel een hoge afsluiting plaatsen, anders dreigden zijn honden te ontsnappen. Of de man nu nog honden houdt, is niet duidelijk. Twee vrouwelijke paspoppen zijn inmiddels al uit de tuin gestolen. Windus heeft daarom een van de poppen uitgerust met een soldatenhelm. Het stadsbestuur en de klagende buurman hebben nog niets van zich laten horen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws