doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gender reveal gaat mis: vader jaagt afgevuurde flare in eigen kruis (+video) 

Gender reveals schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond – en als je niet oplet schieten ze ook nog eens in je kruis. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Gender reveal gaat mis: vader jaagt afgevuurde flare in eigen kruis (+video) 

Het geslacht van nog ongeboren koters kan tegenwoordig niet enkel meer aangekondigd worden met een simpel berichtje. Vandaag de dag moet het grove geschut eraan te pas komen. In Tom Cressotti’s geval een gender reveal-kanon. Lees van tevoren alleen wel effe hoe zo’n dergelijke bobo precies werkt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gewapend met een poederkanon zouden de Amerikaanse Tom en zijn vrouw Kristin ten overstaan van vrienden en familie onthullen of hun tweede kind een meisje of jongen zou worden. Bij Kristin verliep het van het leien dakje en de blauwe stof onthulde de komst van een zoon. Voor Tom resulteerde het in een leermoment: richt het kanon de juiste kant op.

Blue balls

Met een brute kracht schoot de flare recht in het kruis van vader Tom. Hij gaf de term blauwe ballen daarmee een totaal nieuwe betekenis.

Aan Kennedy News and Media vertelde Kristin dat de flares een hoogte van zes tot negen meter kunnen bereiken - indien goed gebruikt. De onwetende Tom richtte het kanon echter richting zijn kroonjuwelen en de rest is geschiedenis.

Bij een eventueel volgende reveal zal Tom vast beter uitkijken, al blijft natuurlijk de vraag of een derde koter er wel komt. Wellicht kreeg hij er met de lancering van het projectiel ook wel een gratis sterilisatie bij.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws