Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw eet 10 donuts in 3 minuten en verbreekt daarmee wereldrecord (+video) 

Eén donut in een ommezien verorberen is goed te doen. Maar tien soldaat maken? Doe dat maar eens in drie minuten. Het is wat Leah Shutkever deed en daarmee verbrak ze het Guinness World Record. 

Vrouw eet 10 donuts in 3 minuten en verbreekt daarmee wereldrecord (+video) 

Binnen drie minuten werkte de Britse Leah tien met jam gevulde donuts achter de kiezen. Daarmee verbrak ze het eerder gezette record ruim, waarbij ‘slechts’ zes donuts in drie minuten werden gegeten.

Leah is geen onbekende bij Guinness World Record. De competitieve snel-eter sleepte al verscheidene records in de wacht: snelste tijd om een komkommer te eten, meeste lasagne gegeten in dertig seconden en snelste tijd om één héle liter jus te drinken, dat laatste lijkt ons zeker een 'don't try this at home' geval. Sinds twee dagen is Leah ook de titelhoudster van de meeste gegeten donuts in drie minuten.

Regels

Voor Leah haar tanden in de gefrituurde deegbollen kon zetten, werden haar eerst wat regels bijgebracht. Zo is het niet toegestaan om de suiker van je lippen te likken en na elke verorberde donut moest ze een lege mond aan het jurylid tonen. En dat deed ze. In nog geen drie minuten slaagde ze erin om tien donuts naar binnen te proppen.

Of het een makkie was? Oordeel zelf.

Lifestyle
  • Still video YouTube Guinness World Records