Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Mannen die met pindakaas ontbijten zijn beter in bed’ 

Vergeet die groene derrie die men een spinaziesmoothie noemt. Blijkbaar is het betere ontbijtvoer gewoon een bam met pindakaas.

‘Mannen die met pindakaas ontbijten zijn beter in bed’ 

Zou het tussen de lakens wel een minuut langer mogen duren of klaagt de vriendin dat het in de slaapkamer nogal ontbreekt aan de bouquetromantiek? Dan zou pindakaas maar zo eens de oplossing kunnen zijn. Uit onderzoek van Weetabix, een bedrijf dat een of ander ontbijtbiscuitje produceert, blijkt dat mensen die ontbijten met een boterham met pindakaas de beste seks hebben.

Gepassioneerde minnaars

Dachten wij dat het voer dat we naar binnen werken hooguit wat zegt over de structuur van onze uitwerpselen, komt Weetabix met het betere kwaliteitsonderzoek. Dat wat je ’s ochtends soldaat maakt, zegt kennelijk óók wat over je karakter.

Weetabix ondervroeg 2000 volwassen Britten naar hun kwaliteiten en vergeleek die resultaten toen met hun gebruikelijke morgenmaal. Hieruit bleek dat mensen die een kom met ontbijtgranen naar binnen lepelen zichzelf vaak bestempelen als betrouwbaar. De geplette avocado op toast-eters vonden zichzelf veelal ware reisjunkies, en ja, daar hebben we ‘m: mensen die als ontbijt pindakaas op brood eten noemden hun bedprestaties vaak hun beste kwaliteit. Naar eigen zeggen zijn zij uiterst gepassioneerde spelers van het minnespel.

Kun je een dergelijke notenboter echt niet door je strot krijgen? Dan doe je het met een kop thee blijkbaar ook niet slecht. Volgens het onderzoek hadden degenen die enkel een bak thee in de ochtend dronken meer kans om het grote geld binnen te harken. Specifieker: zo’n 100.000 pond per jaar, wat neerkomt op een luttele 112,000 euro. Niet slecht.

Dus, altijd al een goed salaris geambieerd? Of word jij graag een ‘vijf keer in een nacht’-dekhengst? Je weet wat je te doen staat.

Lifestyle
  • Unsplash