doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Maxime Meiland openhartig over donkere periode

Martien Meiland hielp dochter Maxime met erotische webcam-site

Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat Maxime Meiland vier jaar geleden een erotische webcamsite wilde beginnen. Dit bedrijf heette Divine Live. Niemand minder dan papa Martien hielp een handje mee in de promotie van het bedrijf. al heeft dat niet bijster veel geholpen: Divine Live is nooit echt van de grond gekomen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Maxime Meiland

Divine Live

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maxime registreerde haar eenmanszaak Divine Live eind juli in 2016. Toch bleef het enkel bij een registratie, zo laat de manager weten na de berichtgeving van Party.

Het zou hier gaan om een erotische webcamsite, waarbij de blondine zelf op zoek ging naar modellen via Facebook. Volgens Party zouden de modellen vermoedelijk uit de kleren moeten durven gaan.

Dit vermoeden blijkt volgens hen uit een inmiddels verwijderd bericht op de Facebook-pagina van Divine Live, waarin stond dat Maxime op zoek was naar vrouwen met een 'mooie, verzorgde uitstraling en die open-minded denken'.

Promotie

"Verdien geld direct vanuit huis via berichten en je webcam", stond er in het bericht. Ook werd er een zwart-witfoto bij het bericht geplaatst van de onderrug, benen en billen van een naakte vrouw.

Martien Meiland, de vader van Maxime, hielp zijn dochter bij de promotie van haar bedrijf, zo is te zien op het Facebook-account van Martien. "Nieuw bedrijf van mijn andere dochter Maxime!", schreef hij in een bericht op zijn Facebook-pagina. 

In 2018 werd het bedrijf weer uitgeschreven door Maxime. Het is niet duidelijk waarom de webcamsite nooit van de grond is gekomen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws