doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Will Smith reageert als een baas op grap over affaire Jada Pinkett Smith

Will Smith heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Zo kwam naar buiten dat zijn vrouw Jada een affaire had en werd hij het mikpunt van spot omdat hij zijn tranen de vrije loop liet. Maar Will is een baas, en bazen krijg je er niet zomaar onder.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Will Smith & Jada Pinkett Smith

Affaire Jada

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Even terugspoelen: zo'n twee weken geleden kwam naar buiten dat de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett Smith, een affaire heeft gehad met de veel jongere rapper August Alsina. Al noemde zij het zelf geen affaire, maar een 'entanglement' (verstrikking). Dit leidde tot veel hilariteit online, want blijkbaar was er een nieuwe relatiestatus geboren: naast vrijgezel, bezet, getrouwd en in een affaire kon je nu ook nog eens 'verstrikt' zijn. Will en Jada besloten over ontrouw te praten in hun eigen online talkshow 'Red Table Talk', waarin ze de moeilijke periode waar ze ten tijde van de affaire inzaten bespraken en waar Will op een gegeven moment zichtbaar emotioneel werd.

Grappen

Dit leidde tot veel grappen en memes online, waarbij vooral de naam August kon rekenen op veel dubbelzinnige grappen ('Will is nu al genaaid door August en het is nog maar juli'). Maar net nu de storm een beetje is gaan liggen waagt een Twitteraar het om alsnog een gewaagde grap te maken, die door Will genadeloos wordt afgestraft.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Will plaatste namelijk een filmpje op Twitter waarin hij aan het touwtjespringen is. Hij schreef eronder: 'Volgende keer doe ik dit in een kilt'. Nu zou dat al voer moeten zijn voor de nodige grappen, maar één volger gooide het over een andere boeg. Hij plaatste namelijk onder het filmpje: 'Zorg je ervoor dat je niet verstrikt raakt?'

Pijnlijk. Maar Will Smith liet zich niet kennen en reageerde als een baas: 'Oké, dat is grappig, dat kan ik zelfs toegeven. Ik ga je absoluut blokkeren, maar de grap is heel leuk.' Bekijk het screenshot hieronder:

Mentale gezondheid

Alles leuk en aardig, maar de grappen over een huilende Will Smith en de op dit moment discutabele mentale gezondheid van Kanye West kennen ook een keerzijde. Zo wordt de groep mensen die op internet oproept tot het serieus nemen van mentale problemen bij mannen steeds groter. Zij willen af van het stigma 'dat echte mannen niet huilen' om ervoor te zorgen dat de drempel voor mannen om hulp te zoeken bij mentale problemen, of erover te praten, steeds kleiner wordt. Kamp jij zelf met mentale problemen, of ken je iemand die ermee worstelt? Ga naar www.mindkorrelatie.nl en kijk wat je kunt doen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws