doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bizar: in Japan is gillen in achtbaan verboden

Voetbalsupporters klagen in Nederland steen en been dat ze vanwege het coronavirus niet meer in stadions mogen juichen. Maar het kan altijd nog gekker. Zoals in Japan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
achtbaan

Wat is er lekkerder dan naar een pretpark toe te gaan, in een achtbaan te stappen en ongegeneerd te schreeuwen: “WHOOOAAAAAAAAAAAAHOEEEEEEWAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEHOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!”

In Japan mag dat dus niet meer. Nu pretparken daar als gevolg van de versoepeling van de coronamaatregelen hun deuren weer mogen openen, geldt daarbij wel de voorwaarde dat bezoekers niet schreeuwen of gillen. Dus ook niet in de achtbaan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nee, we verzinnen dit niet…

U denkt nu waarschijnlijk: dat is toch onmogelijk? Niet dus! Twee werknemers van het pretpark zijn om de nieuwe voorschriften uit te beelden met een camera op hun gezicht gericht in de beruchte Fujiyama-achtbaan gestapt - die 130 kilometer per uur haalt - en gillen niet één keer, zoals in de video hieronder te zien is. Zelfs bij de vrije val 70 meter geven ze geen krimp!

Mr. Bean
Ons deed dit nieuws overigens direct denken aan deze klassieker van Mr. Bean. Probeer in de achtbaan maar eens zó’n gezicht te trekken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws