Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man overleeft 3 uur in vuilniswagen

Een man in Yolo, Californië (zo heet de plaats echt) heeft 3 uur in een volle vuilniswagen vastgezeten. Hij probeerde...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png
Een man in Yolo, Californië (zo heet de plaats echt) heeft 3 uur in een volle vuilniswagen vastgezeten. Hij probeerde zijn portemonnee uit zijn vuilnisbak te vissen toen hij plotseling werd opgepakt door de vuilniswagen. Op de vuilnisbelt kwamen de medewerkers er pas achter dat ze een passagier hadden!

Pletten

Toen de man in de vuilniswagen lag, was zijn enige gedachte dat hij niet geplet moest worden door het afval. Hij vond een paar stukken hout waaraan hij zich omhoog kon trekken uit de stinkende lading. Hij dacht zelf dat hij ongeveer een uur vastzat, maar de politie denkt eerder aan 3 uur, aangezien zijn huis pas halverwege de vuilnis ophaalroute ligt.

Geluk

Eenmaal op de vuilnisbelt loste de vuilniswagen zijn lading. Pas toen spotte een van de vuilnismannen de verwarde man tussen het afval. De medewerker vertelt dat de man ontzettend veel geluk heeft gehad. Het was al middag toen hij in de vuilniswagen terecht kwam. Als hij 's ochtends was 'opgehaald', was de kans groot dat hij het avontuur niet had overleefd. Vroeg op de dag wordt de lading in de wagen namelijk geplet zodat er meer bij past.