Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schietpartij Loosdrecht: link met Willem Holleeder

MET UPDATE - De vandaag in Loosdrecht neergeschoten crimineel Patrick G. is de ex-vriend van Willem Holleeders ex-vriendin.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De vandaag in Loosdrecht neergeschoten crimineel Patrick G. is de ex-vriend van Willem Holleeders ex-vriendin Maike D. Dat melden bronnen in het Loosdrechtse aan Panorama. In een woning aan de Nieuw Loosdrechtsedijk werd vanochtend een zwaargewonde man aangetroffen. Het bleek al snel te gaan om Patrick G. (44), zoon van Ron G., die enige bekendheid geniet als de boekhouder van Johan 'De Hakkelaar'. Volgens de Gooi- en Eemlander probeerde Patrick G. zijn vriendin te ontvoeren:

Patrick G. zou donderdagochtend hebben geprobeerd zijn ex-vriendin te ontvoeren bij de modewinkel aan de Brink in Laren waar zij werkt. ,,Hij lokte haar naar zijn auto door te zeggen dat haar hondje dood is. Vervolgens trok hij haar zijn auto in en zette tot drie keer toe een taser op haar buik. Ze wist op het nippertje uit zijn auto te komen. Haar kont is bebloed, haar benen liggen open'', vertellen de vader van de vrouw en haar nieuwe schoonvader. Het duo is meteen in de auto gesprongen toen duidelijk werd dat er in Loosdrecht een schietpartij had plaatsgevonden. ,,Hier heeft ze gewoond tot het een half jaar geleden over was.