Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tenniscoach officieel verdacht van moord op Koen Everink

Wederom een nieuwe ontwikkeling in de zaak Everink. De 29-jarige tenniscoach Mark de J., die gisteren werd aangehouden,...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Wederom een nieuwe ontwikkeling in de zaak Everink. De 29-jarige tenniscoach Mark de J., die gisteren werd aangehouden, wordt nu officieel verdacht van de moord op zakenman Koen Everink.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag naar buiten gebracht dat tenniscoach Mark de J. (29) officieel wordt verdacht van de moord op zakenman Koen Everink. De J. werd donderdagochtend op luchthaven Schiphol gearresteerd, drie weken nadat Everink dood werd aangetroffen in zijn woning in Bilthoven. De J. zal morgen voorgeleid worden aan de rechter-commissaris in Utrecht. 

Eén van de laatste personen

De J., die als coach de Nederlandse toptennisser Robin Haasse onder zijn hoede had, zou één van de laatste personen zijn geweest die Everink in levende lijve heeft gezien. Dat was op de avond voordat Everink, bekend van reissite Eliza was here, dood werd aangetroffen. Everink is met messteken om het leven gebracht. Over het precieze motief achter de dood van de zakenman, die in 2012 in het nieuws kwam na ernstig mishandeld te zijn door kickbokser Badr Hari, is nog niets bekend. Gisteren schreven we al dat er 25.000 euro lag in het huis van Everink. Of dat wat met de zaak te maken heeft, is vooralsnog onbekend.

We zullen deze zaak blijven volgen.