Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

In vlees en bloed? Duivel duikt op in sappig stukje biefstuk (FOTO)

Vergeet 112. Bel 666. De duivel is naar onze aardkloot gekomen. In de vorm van een stuk biefstuk in een Mexicaanse keuke...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vergeet 112. Bel 666. De duivel is naar onze aardkloot gekomen. In de vorm van een stuk biefstuk in een Mexicaanse keuken. We verzinnen het niet.

Groot nieuws in de Mexicaanse deelstaat Baja California Sur. De katholieke (en oh zo bijgelovige) Mexicanen weten het zeker: Lucifer, de gevallen engel, is dan toch eindelijk naar onze aardkloot gekomen. In de vorm van een heerlijk, sappig biefstukje dat een nietsvermoedende hongerige Mexicaan uit Baja California Sur van zijn grilletje haalde. Goede vermomming, want, tja, als die appel al verleidelijk was..

Gelijkenis

De lokale nieuwswebsite El Metichon is er gelijk vol bovenop gedoken. Sindsdien is de foto van het malse stukje vlees - die je onder dit artikel kan vinden - keihard 'viral' gegaan, zoals dat dan zo mooi heet in internettermen. Wie de originele uploader van de foto is, is bij ons helaas niet bekend. Of het stukje Satanisch vlees ook daadwerkelijk is geconsumeerd, evenmin. Wat blijft is de gelijkenis, die toch haast niet te ontkennen valt. 

Dus.. Is 't echt de duivel? Joost mag het weten!