Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw heeft ballonnen IN gezicht, om een begrijpelijke reden (FOTO)

Het gezicht van een Amerikaanse vrouw is opgevuld met ballonnen. En dat heeft alles te maken met een aandoening waar de...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het gezicht van een Amerikaanse vrouw is opgevuld met ballonnen. En dat heeft alles te maken met een aandoening waar de vrouw aan lijdt. Ze hoopt dat de ballonnen binnenkort niet meer nodig zijn.

Het ziet er ontzettend vreemd uit, maar voor de 28-jarige Jennifer Hiles - moeder van twee kinderen - zijn de ballonnen een, zij het tijdelijke, uitkomst. De met fysiologisch zout gevulde ballonnen (zie foto onder het artikel) verminderen de pijn van de vrouw uit de Amerikaanse staat South Dakota aanzienlijk. De pijn wordt veroorzaakt door een aandoening waar Jennifer al sinds haar twaalfde mee kampt: arterioveneuze malformatie, een zeldzame, pijnlijke en mogelijk zelfs dodelijke afwijking.

Lees en zie ook: Bengaalse boomman 'eindelijk' onder het mes

Definitief

Hiles is volgens het Amerikaanse dagblad The New York Post al talloze keren geopereerd, maar tot nu toe heeft nog geen enkele behandeling mogen baten. Toch gaat ze volgende maand opnieuw onder het mes. Ze hoopt dat die ingreep haar aandoening zal verhelpen, zodat ze ook meteen van de ballonnen af is. Want ze geeft wel toe dat ze gewoon normaal wil zijn, zoals elk ander mens. Haar man, Dustin Van Overschelde (een Nederlands tintje aan dit verhaal), hoopt ook van harte dat de ingreep definitief uitkomst biedt voor zijn vrouw, maar benadrukt wel dat er voor hem verder weinig veranderd. Hij zal haar hoe dan ook als mooi beschouwen. En dat heeft hij goed.

Wij wensen Jennifer en haar gezin veel sterkte toe.