Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! Jason Bourne

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week is...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week is dat de comeback van Matt Damon in Jason Bourne.



Veertien jaar geleden beleefde Matt Damon zijn definitieve doorbraak in Hollywood met de film The Bourne Identity. Goed, hij had samen met beste maatje Ben Affleck al een Oscar gewonnen voor het beste scenario voor de film Good Will Hunting en hij was ook al te zien in de oorlogsblockbuster Saving Private Ryan en actiekomedie Ocean's Eleven, maar met The Bourne Identity vestigde Damon zijn naam als serieuze actieacteur. 



In The Bourne Identity nam Damon de titelrol van Jason Bourne op zich. Een man die uit zee gevist wordt en niet meer weet wie hij is, terwijl er ondertussen wel heel wat mensen naar hem op zoek zijn. Beetje bij beetje leert Bourne zichzelf opnieuw kennen en blijkt dat hij een voormalig geheim agent is. De film was een groot succes en leidde tot drie vervolgfilms: The Bourne Supremacy (2004), The Bourne Ultimatum (2007) en The Bourne Legacy (2012). In de laatste film, vier jaar geleden, was Matt Damon niet te zien, maar met Jason Bourne keert hij dus weer terug naar de franchise.



Lees ook: TrailerTrash The Magnificent Seven

Spektakel gegarandeerd

Check die trailer!