Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Twee doden in Nijmeegs café: aanhoudingen verricht

De politie heeft vannacht twee mannen van hun bed gelicht. Ze zijn aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politie heeft vannacht twee mannen van hun bed gelicht. Ze zijn aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood van twee mannen. Hun lichamen werden gistermiddag aangetroffen in café 'Istanbul', een horecagelegenheid in Nijmegen.

De arrestanten zijn 36 en 42 jaar oud. Verder is vooralsnog niets bekend over de identiteit van de twee mannen. Het tweetal is door de politie aangehouden op verdenking van moord of doodslag

Door een misdrijf

Gisteren, in de loop van de middag, werden twee lichamen aangetroffen in café Istanbul, een Turks-Nederlandse horecagelegenheid in een winkelcentrum in Malvert, een wijk in het Nijmeegse stadsdeel Dukenburg. De twee mannen zijn door een misdrijf om het leven gekomen. Meteen werd een grootschalig onderzoek op poten gezet. 

Identiteit

Ook al is er officieel nog niets bekend over de identiteit van de overledenen, Vlinderscrime.nl - de misdaadwebsite van ex-crimineel Martin Kok - meldt dat het mogelijk zou gaan om de boers Othman (32) en Najim E. (33). Bronnen zouden dit aan Kok hebben gemeld. Bevestigd is dit dus niet.

We blijven de zaak volgen.