Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De leukste reacties op de geweldige zege van Max Verstappen!

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Want dat geklaag over de baas en het weer gaat natuurlijk ook wel eens vervelen. De suggestie voor vandaag: het spreekt voor zich. Max Verstappen!

Het is je vast niet ontgaan: de fantastische winst van onze 18-jarige raceheld 'Mad Max' Verstappen. Op het Circuit de Catalunya, vlakbij Barcelona, kwam de debutant in het Red Bull-team als eerste de streep. De jonge Limburger won daarmee de prestigieuze Grand Prix van Spanje. Waar Douwe Bob er niet in slaagde Nederlands succes te boeken, deed Verstappen waar menig Hollands Formule 1-fan alleen maar van kon dromen. Voor het eerst in de geschiedenis klonk het Wilhelmus na de finish. Een prachtig, bijzonder, bizar, schitterend resultaat van de nu al legendarische coureur. Reacties bleven, uiteraard, niet uit.

Door een technische storing op onze website kunnen we de tweets op dit moment helaas niet embedden op deze pagina. Onze excuses!

Bestel snel: de Formule 1-special van Panorama!

1. Jordi Cruijff

Wauw. Gewoon wauw

2. Red Bull

Nu al een iconische foto

3. Tom Coronel

Geinige reactie van één helft van die ene tweeling.

4. De politie

De blauwe petten grijpen de overwinning aan om automobilisten op hun maximumsnelheid te wijzen

5. Koning Max

'@_mafkees' heeft hier een punt.

6. Oh, Verstappen

En, natuurlijk, Max zelf!

Ga zo door held.