Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oei: iemand heeft de zoon van Chuck Norris vergiftigd (VIDEO)

Ergens op deze aardkloot moet iemand zich ernstige zorgen maken over de wraak van Chuck Norris, aangezien hij de zo...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ergens op deze aardkloot moet iemand zich ernstige zorgen maken over de wraak van Chuck Norris, aangezien hij de zoon van de gespierde filmster heeft vergiftigd. Althans..

Hij is 76 jaar oud, maar nog altijd even angstaanjagend gespierd en fit als altijd: Carlos Ray 'Chuck' Norris. Ook al noemen negen kinderen hem 'opa', Chuckie eet jou (en ons) als ontbijt. Met gemak. Dat zou handig uit kunnen komen, nu een zoon van Norris - Mike - beweert vergiftigd te zijn. Volgens Mike is dat gebeurd tijdens een bioscoopvertoning van zijn film Amerigeddon, een film over de Amerikaanse overheid.

Verre van lekker

Een man kwam op de jonge regisseur af, complimenteerde hem en wreef vervolgens over de nek van Mike. Later die avond ging het van kwaad tot erger met Mike. Zijn gezicht begon raar aan te voelen, te jeuken en Mike voelde zich verre van lekker. Die nacht werd hij wakker met opgezwollen ogen, pus uit elke porie op zijn gezicht en lymfeklieren zo groot als golfballen. Inmiddels gaat het weer beter met Mike, die de 'wrijver' niet goed heeft kunnen zien. Mike heeft een beveiliger ingehuurd. Niet zijn pa - die z'n zoon al waarschuwde voor de 'aanslag' - want dat is onbetaalbaar voor Mike. 

Ideale reclame

Ook al is de film puur fictief, Mike impliceert dus eigenlijk dat enkele schimmige figuren niet erg te spreken zijn over Amerigeddon. Klinkt als een complot binnen een complot. Want dit is natuurlijk ideale reclame als je een complottheorie verfilmt. En waarom zouden ze Mike proberen te pakken op zo'n krampachtige manier? We vinden het maar een apart verhaalOja, de trailer van de film zie je hieronder. 

Zo.. Dat ziet er pijnlijk slecht uit.