Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder treft ongedierte aan in 'bucket' gefrituurde kip (FOTO'S)

Ongedierte tegenkomen in voedsel is de schrik van velen. Het overkwam een aantal New Yorkers. Rosemary Thomas best...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ongedierte tegenkomen in voedsel is de schrik van velen. Het overkwam een aantal New Yorkers.

Rosemary Thomas bestelde een 'bucket' gefrituurde kip bij fastfoodketen Popeye's in Harlem, New York. Haar dochter, zus en nichtje genoten nietsvermoedend van de ''kip''. Totdat ze bijna hun tanden zetten in iets afgrijselijks.

Wat een rattenstreek

Wat ze aantroffen in de bucket was onmisbaar een gefrituurde rat. De schrik van hun leven. Volgens de New York Daily News werd Rosemary's dochter gesneld naar de spoedeisende hulp omdat ze last kreeg van diarree en moest braken. Rosemary besloot de foto's op Facebook te plaatsen nadat ze via andere kanalen geen reactie kreeg.  

Lees en zie ook: rat neemt roltrap (VIDEO)

Lees en zie ook: moeder doet ZIEKELIJKE ontdekking in babyvoeding (FOTO)

A-status

De fastfoodketen heeft 2000 filialen in 40 staten. Hun Twitter-pagina staat vol met excuses voor de meest uiteenlopende voorwerpen in het voedsel. Van kakkerlakpoten tot plastic. Het meest opmerkelijke aan deze zaak is dat de Amerikaanse versie van het Ministerie van Volksgezondheid de zaak in Harlem op 21 april 2016 een A-status heeft gegeven. En dat terwijl het pand dat het filiaal huisvest niet ongediertebestendig was verklaard. Het zou ongedierte zelfs aantrekken.

Wat eten we vanavond? Kip?