Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Australische gangster schiet zichzelf in z'n ballen

Een 'gangster' uit het Australische Melbourne schoot zichzelf per ongeluk in z'n kruis. Bang om te sterven, liet&nb...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een 'gangster' uit het Australische Melbourne schoot zichzelf per ongeluk in z'n kruis. Bang om te sterven, liet hij aardig wat traantjes.

De Australische gangster Omar Chaouk heeft het nieuws gehaald, omdat hij zichzelf in z'n kloten heeft geschoten. Hij wilde zijn sigaretten pakken uit zijn broekzak, maar haalde per ongeluk de trekker van z'n pistool over. ''Hij deed z'n broek uit om de schade op te nemen'', aldus aanklager Catherine Parkes tegen de Britse taibloid Daily Mail. ''Hij vroeg aan de vriendin of hij dood ging en begon uitbundig te huilen''. Deed ons denken aan 'Cheddar Bob'!

Lees en zie ook: gedetineerde verminkt en eet eigen geslachtsdelen

Balzak

Een vriendin bracht hem met spoed naar het ziekenhuis. De dokters vonden een wond rond zijn navel en een scheur en opzwelling op zijn rechterbal. Een dag later werd Omar ontslagen uit het ziekenhuis en gearresteerd door de politie.

Lees en zie ook: vrouw probeert ballen vriend af te bijten!

koudbloedig

Zijn advocaat zegt dat Omar een verstandelijke beperking heeft. Omar, die zelf zeker geen lieverdje is en meerdere veroordelingen op zijn naam heeft, is de jongste telg van een criminele familie. Hij verloor zijn broer en vader door geweld. Zijn vader Macchour Chaouk werd in 2010 neergeschoten buiten zijn huis. Zijn oudere broer Mohamed werd in 2005 dodelijk getroffen door de kogels van politieagenten tijdens een inval.

Hij heeft wel ballen..