Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Horner: 'Max verdient een biertje van Vettel' (VIDEO)

Max Verstappen was ondanks zijn vijfde plek toch weer één van de hoofdrolspelers tijdens de grand prix van...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Max Verstappen was ondanks zijn vijfde plek toch weer één van de hoofdrolspelers tijdens de grand prix van Australië. Het beslissende moment voor plek één gebeurde namelijk vlak voor zijn neus. 

En dus was Red Bull teambaas Christian Horner duidelijk na afloop. 'Sebastian is Max een biertje verschuldigd,' vertelt hij aan GPUpdate. 'Het was het moment van de race. Hamilton liep daardoor te veel achterstand op en Vettel kon de voorsprong vervolgens consolideren.' Hamilton kreeg nog wel de opdracht om Max te passeren, maar de Brit zag al snel in dat het een kansloze missie was.  

Horner vond het mooi voor de sport dat Vettel de overwinning pakte. 'Het is goed voor de Formule 1 om weer eens een andere winnaar te hebben. Al willen wij ook graag meedoen aan het feestje en er een drie mans gevecht van maken.' Max zelf vond zijn rol niet zo bijzonder. 'Ik heb niet eens hoeven verdedigen tegenover Lewis. Totaal niet. Hij zat nooit dicht genoeg erbij. Of ik al een bedankje van Vettel gehad heb? Oh nee, maar dat hoeft niet hoor.'

Wat is die jongen toch ook bescheiden gebleven.