Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie ontvangt eerste tips over liquidatie Kemal Zengin

De politie heeft al zeker acht tips mogen ontvangen in het onderzoek naar de brute moord op Kemal Zengin. Vanochtend he...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politie heeft al zeker acht tips mogen ontvangen in het onderzoek naar de brute moord op Kemal Zengin.

Vanochtend heeft de Limburgse politie getuigen van de beestachtige liquidatie van Kemal Zengin opgeroepen naar voren te komen met informatie. In een tijdsbestek van slechts enkele uren heeft de oproep al tot zeker acht tips geleid. Tevens is de politie een digitaal buurtonderzoek gestart op Facebook en worden er posters verspreid.

Lees ook: het aantal moorden in Nederland daalt

Sectie

De 44-jarige Zengin werd in de nacht van maandag op dinsdag rond drie uur opgewacht en vervolgens van dichtbij met meerdere kogels om het leven gebracht. Hulpverleners troffen Zengin zwaargewond aan voor zijn woning aan de Klingerbergsingel in Blerick, een stadsdeel in het westen van Venlo. Reanimatie had geen zin meer: Zengin overleed ter plekke. De dader is in een auto gevlucht; hij zou een automatisch geweer hebben gebruikt. Sectie op het lichaam van Zengin heeft bevestigd dat de Turkse Nederlander door bruut geweld is omgekomen.

Lees ook: tienduizenden xtc-pillen aangetroffen in Limburgs huis

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in het onderzoek. Ook over een motief is nog niets bekend. Zengin was een bekende in Blerick en samen met zijn broer betrokken bij een kroeg in de wijk: café De Hoek.