Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maffia-soldaat Carmine Carmini aangespoeld

Een New Yorkse maffioso, Carmine Carmini junior, gelieerd aan de Colombo-familie is dood aangetroffen bij een rivierbe...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een New Yorkse maffioso, Carmine Carmini junior, gelieerd aan de Colombo-familie is dood aangetroffen bij een rivierbedding in Brooklyn. Zijn lichaam bevatte ernstige sporen van geweld, waaronder steekwonden. Verder is hij na zijn dood verzwaard met een blok beton, zodat hij zou gaan zinken. Ook was hij 'dichtgeplakt' met gaffertape. Carmini was de zoon van een bekende crimineel met dezelfde naam: Carmine Carmini senior. Die laatste is in 1983 veroordeeld voor een maffia-liquidatie. Daarvan werd hij in 2007 weer vrijgesproken omdat er was gerommeld met het bewijsmateriaal. Op dat moment had 'pa Carini' alweer twee inbraken gepleegd waardoor hij toch weer de cel in moest.

De zoon - 35 jaar oud - is teruggevonden niet ver van zijn woning in Brooklyn, bij het Mill Basin. Hij zat, net als zijn vader, lange tijd in de gevangenis. Hij wordt over het algemeen gezien als een crimineel met een lage rang binnen de Colombo-organisatie, hij werkte als bloemist met zijnFountain Blue Flower Shop op East 59th Street en hield ook gewoon een Facebook-pagina aan waarop hij foto's van zichzelf met zijn kind plaatste.

Carini junior is in 2003 ondermeer gearresteerd nadat hij met een groep mede-overvallers juwelen had geroofd, waarbij ernstig zou zijn bedreigd met messen en honkbalknuppels.