Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politieagent bekent gebruik seksspeeltje tijdens aanhouding

De Amerikaanse politieagent Kenneth Bolton junior heeft bekend dat hij op illegale en onjuiste wijze heeft gehandeld. Re...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De Amerikaanse politieagent Kenneth Bolton junior heeft bekend dat hij op illegale en onjuiste wijze heeft gehandeld. Recentelijk hield een collega van hem een tweetal vrouwen aan omdat ze te hard zouden rijden. Ze werden naar een parkeerplek gedirigeerd. Bolton was even later ook ter plekke om even zijn gezag te laten gelden. Daarbij haalde hij een seksartikel, een dildo, tevoorschijn en begon daarmee langs de edele delen van de beide vrouwen in de wagen te wrijven.

Kenneth is inmiddels zijn baan kwijt.

Het incident heeft plaatsgevonden op 23 februari jongstleden. Bolton is 39 jaar en zit al 16 jaar bij de politie. Zijn collega's begrijpen er niets van. Hij stond bekend als een keurige diender, en nu ineens dit. Met een dildo nog wel.

Het onderzoek naar deze Bad Lieutenant loopt nog, en de verwachting is dat de verdachte naast ontslag ook nog een flinke boete gaat krijgen als straf voor zijn 'misconduct'. Overigens heeft hij door het allemaal toe te geven een zwaardere straf voorkomen. Als hij niet zou hebben bekend zou justitie hem hebben aangeklaagd voor 'kidnapping'. 

Er is nu een site waarop alle misdragingen van de Amerikaanse politie wordt bijgehouden. Kijk hier naar Filmingcops.