Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Boullier denkt dat Alonso bij gaat tekenen

Eric Boullier is blij dat hij een contract heeft kunnen afsluiten met Renault. Nu kan McLaren rustig gaan bouwen aan de toekomst, maar of die met of zonder Fernando Alonso is dat is nog even afwachten..

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Alonso is alleen geïnteresseerd in een competitieve wagen, dat is alles," zo vertelt Boullier aan de officiële Formule 1 website. "Wij, als McLaren zijnde, zijn blij dat de aandeelhouders een sportieve in plaats van een zakelijke keuze hebben gemaakt. McLaren wil competitief zijn, dat zit in haar DNA. Het team heeft altijd om de topplaatsen gestreden en daar horen we thuis. Het is voor ons zakelijk gezien ook erg belangrijk om competitief te zijn, daarin maakt de rol van Fernando nog niets uit. Hij komt naar voren als het gaat om het totaalplaatje."

Lees ook: 'McLaren blij met Renault: 'Nu richten we ons op Fernando'

Alonso schijnt dit jaar ook weer te willen gaan voor een gedeelte van de triple Crown of Motorsport. Dit jaar reed hij al de Indy500, maar komend jaar wil hij de 24uur van Le Mans gaan rijden. Dat hoeft een contract bij McLaren echter niet in de weg te zitten en Boullier heeft dan ook een positief voorgevoel. "Fernando wil blijven, dat merk je aan zijn lichaamstaal en de manier waarop hij spreekt. Er zijn een aantal marketingdetails die uitgewerkt moeten worden en Zak Brown is daar druk mee bezig."

Dat gaat dus wel goedkomen..