Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Palmer opgelucht door puntenfinish: 'Druk van schouders'

Jolyon Palmer kreeg veel kritiek over zich heen, maar in het weekend dat bekend werd dat hij volgend seizoen vervangen wordt door Carlos Sainz reed de Brit voor het eerst in de punten. En dus is de ergste druk nu van de schouders.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Het voelt als een last die van mijn schouders valt, eindelijk heb ik een aantal punten achter mijn naam staan," zo vertelt Palmer in zijn voorbeschouwing op Maleisië. Daar wil Renault namelijk doorzetten. Door de puntenfinish van Palmer heeft het team namelijk Haas achterhaald en heeft het de jacht geopend op Torro Rosso en Williams  

Lees ook: Alonso zorgt voor vermaak: 'Misschien dronken ze een biertje'

Ook Palmer zelf heeft flinke stappen gezet dooor Pascal Wehrlein, Daniil Kyvat en Stoffel Vandoorne in te halen. Daarmee is Marcus Ericsson de enige die geen punten heeft gescoord dit jaar. Palmer wil zelf dan ook doorzetten nu. "Het zou mooi zijn als we er nog een paar meer aan kunnen toevoegen. We gaan de Grand Prix van Maleisië met vertrouwen tegemoet, want de wagen wordt steeds sterker. Ik ben er zeker van dat we binnenkort nog een goed resultaat kunnen scoren."

We zullen zien..