Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deze 7 acties van vrouwen in bed vinden mannen verschrikkelijk

Seks is naast voortplanten vooral iets wat je doet voor je plezier. Toch wordt niet alles tussen de lakens als fijn ervaren. De Engelse krant the Sun liet een (s)expert aan het woord en die legt haarfijn uit wat vooral de don’ts voor vrouwen in bed zijn.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Te veel geluid maken wanneer anderen het kunnen horen

Tuurlijk vinden we geluid maken tijdens de daad spannend. Maar wanneer andere mensen het kunnen horen wordt het gênant en al helemaal als het bekenden zijn.

De dode zeester

In de dode zeesterpositie hebben mannen niet zoveel trek. De vergelijking met het zeedier doemt als vrouwen in bed liggen en helemaal niets doen. Niet echt fijn dus!

Toiletbezoek

Kijk dat vrouwen naar het toilet moeten, maakt ons mannen niets uit. Het wordt alleen niet zo fijn als alles daarna niet goed is schoongemaakt en de stukken wc-papier er nog aanhangen. Vooral bij orale seks kan dit een flinke tegenvaller zijn.

Nagels

Met de nagel over de rug vinden sommige heren niet fijn. Vooral met lange scherpe nagels kan dit een vervelende ervaring zijn.

Onzekerheid

Het is goed te begrijpen dat sommige mensen onzeker zijn over hun lichaam. Vooral in de huidige media gaat het over het perfecte plaatje. Die onzekerheid kan juist mannen wegjagen. Laat een man gewoon complimenten maken, want ze menen het echt. Wees als vrouw dus niet te kritisch over jezelf.

Vertellen wanneer hij moet klaarkomen

In pornofilms lijkt het de normaalste zaak van de wereld om te zeggen dat een man klaar moet komen, maar in realiteit vinden veel mannen het niet fijn. Ook om zijn orgasme uit te stellen maakt hem nog onzekerder.

Mooi aankleden

Ja, als je uitgaat kun je jezelf wel laten stralen en mooi verkleden, maar thuis zit je continu met je joggingbroek aan. Tuurlijk vinden wij het niet erg als je af en toe een luie dag hebt in je joggingbroek (zo lang het maar geen huispak is), maar af en toe mag je ook jezelf laten stralen in plaats dat je dat alleen maar voor je vriendinnen doet.