Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen laat klasse zien en wint in Maleisië

Max Verstappen heeft zondag dan eindelijk weer eens zijn klasse laten zien en won de allerlaatste Formule 1 race op Sepang in Maleisië.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In de eerste bocht was het opnieuw oppassen geblazen voor Max Verstappen. Valtteri Bottas kende een wereldstart en zat in de eerst bocht naast de Nederlander, maar Max kon hem uitiendelijk achter hem houden. De Nederlander schoof daardoor op naar P2. Kimi Raïkkönen kende namelijk een probleem met zijn motor waardoor hij niet van start kon gaan. 

Verstappen opende daarna de aanval op Hamilton. In ronde vier toen de DRS om de hoek kwam kijken wist de Nederlander de Brit te pakken. In de eerste bocht zette Verstappen hem er naast en een bocht later was hij er voorbij. Ricciardo deed een tiental ronden later hetzelfde bij Bottas voor P3. 

De Australiër moest aan het einde van de race nog wel even uitkijken voor Sebastian Vettel. De Duitser kende een fantastisch race en wist bijna nog het podium te halen. Na die ene poging was het ook afgelopen. De supersofts van Vettel waren op en dus mocht ook Ricciardo mee naar het podium. Max kwam niet meer in de problemen en pakte zodoende zijn tweede overwinning uit zijn carrière.