Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen was ziek, zwak en misselijk: ‘Eigenlijk was het een slechte dag’

Max Verstappen won zondag in Maleisië voor de tweede keer in zijn carrière een grand prix. Een dag later laat Max weten dat hij met griep rondreed.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

“Ik heb al weken last van griep met onder meer een geblokkeerde neus, hoofdpijn en zere spieren. Dat is blijkbaar echt top, ideaal om een race te winnen,” zo zei hij maandagavond bij Peptalk. “Ja, ik was meer vermoeid dan anders. Maar dat is ook niet zo gek als je ziek bent. Ik had voor de race ook al vrij weinig geslapen, het was qua gevoel echt één van de slechtste dagen van dit jaar.”

Lees ook: Daniil Kyvat, je wordt bedankt!

Ondanks alles reed hij redelijk makkelijk naar de zege. Verstappen leek dan ook geen last van spanning te hebben. “Ik vond het eigenlijk juist wel grappig om mijn vader en zusje zo nerveus te zien tijdens de race. Op die grote schermen kon ik dat gewoon allemaal meekrijgen. Zelf was ik die laatste ronden eigenlijk redelijk relaxed. Na die inhaalactie op Hamilton moest ik gewoon zorgen dat ik zo constant mogelijk bleef rijden. Het was voor het eerst dat ik in deze situatie belandde. Eigenlijk voelde het in dat opzicht wel goed en had ik alles prima onder controle.”

Misschien moet Max vaker met griep gaan rondrijden..