Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zeven dingen die je morgen beter kunt doen dan Oranje kijken

Als je morgen naar Oranje gaat kijken, verdoe je letterlijk je tijd. Je kunt beter andere zaken doen en wij zetten er een aantal op een rijtje.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

België

Tegelijkertijd met Nederland speelt België een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus. In tegenstelling tot Nederland kun je bij onze zuiderburen wel goed en leuk voetbal zien. De wedstrijd wordt uitgezonden op één.

FIFA 18

Waarom zou je naar slecht voetbal kijken, als je het zelf beter kunt? De voetbalgame FIFA 18 is net iets meer dan een week uit. Ideaal om te doen als Oranje speelt, tenzij je houdt van de bal continu over te spelen in je verdediging.

Uit eten met je vriendin/vrouw

Je herkent het vast wel: jouw vriendin die klaagt dat je álweer voetbal aan het kijken bent. Nu kun je een keer met haar uitgaan en zeggen dat je haar echt belangrijker vindt dan voetbal (al weten wij natuurlijk beter). Zo kweek je goodwill en hoef je de volgende keer niet mee naar jouw schoonmoeder.

Bladerunner 2049

De film Bladerunner 2049 krijgt goede recensies en is pas uit. Morgen is dus een ideale dag om de bioscoop te bezoeken.

Netflix

Heb je nog geen tijd gehad om jouw series als Narcos of House of Cards af te kijken? Dan is dinsdag jouw ideale kans! Nu je geen Nederlands Elftal hoeft te aanschouwen kun je dezelfde tijd prima 2/3 afleveringen van jouw favoriete serie kijken.

De kroeg in

Waarschijnlijk wilde je de wedstrijd samen met jouw vrienden kijken in de kroeg en daarna plaatsing vieren. Dat hoeft nu niet meer, maar toch wil je het moment met jouw vrienden niet vergooien. Ga dan gewoon naar een tent waar ze de wedstrijd niet uitzenden, maar wel speciaalbiertjes schenken (scheelt een hoop ergernis). Dan heb je in ieder geval nog iets aan jouw dinsdagavond.

Marillion

Rond de tijd dat Nederland moet voetballen, treedt in Utrecht de band Marillion op. In de jaren tachtig hadden ze hits als Kayleigh en Incommunicado, maar nog steeds staan ze op de bühne. Het optreden is helaas uitverkocht, maar op ticketswap zullen vast nog wel kaartjes verschijnen.