Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tatum Dagelet zegt in VIVA best wel wat heel onhandige dingen

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: Tatum Dagelet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Als je 42 bent, knap, redelijk succesvol maar nog steeds niet onder de pannen qua man moet je als vrouw een conclusie trekken: je hebt blijkbaar andere prioriteiten gehad of je bent niet geschikt voor de totale samensmelting met een ander individu. En daar is niks mis mee. Behalve al je daarover gaat lopen klagen.

Tatum Dagelet vertelt in VIVA dat ze graag zou willen daten maar voegt daaraan toe dat ze nul tijd voor hem heeft. Tatum heeft, zoals ze zelf zegt, haar handen vol aan haar puberdochter, werkt aan drie tv-programma’s en heeft een rol in een kinderfilm. Druk, druk, druk is ze. En dan wel klagen dat er qua mannen alleen maar keuze is uit getrouwd of te jong. Lieve Tatum: als je nul tijd hebt voor een man zijn dat wel een beetje de categorieën waarin je het moet zoeken. Een leuke vrijgezelle, succesvolle topgozer gaat zich echt niet laten wegzetten tussen puberdochters, tv-programma’s en kinderfilms.

En om dan tijdens een interview voor de VIVA open te solliciteren naar een nieuwe serie In Bed met Dagelet (als een soort alternatief voor Tinder) is wel een beetje sneu. En het is niet netjes om dan in één adem te zeggen dat je spijt hebt dat je acteur Michiel Huisman voor die serie in je bed had maar dat je hem door je grijpgrage vingertjes hebt laten glippen. Evenals Waldemar Torenstra waarbij je vermeld dat ‘Waldemar en jij elkaar echt zijn misgelopen’ door tussenkomst van Sofie Hillebrand. Zou Waldemar Torenstra, inmiddels vader van de kinderen van Sofie, ook dat gevoel hebben? Dat hij jou is ‘misgelopen’? En zou Michiel Huisman - privé gelukkig met actrice Tara Elders en op de set van Game of Thrones intiem met Drakenkoningin Daenerys Targaryen – nog dromen over zijn uurtje in bed met Tatum Dagelet? En wat zou je ex-vriendje, voetballer Daniel de Ridder, ervan vinden als hij leest dat je toch liever Waldemar of Michiel had gehad en hem was ‘misgelopen’? Je bent een mooie leuke vrouw maar of dit nou allemaal zo vreselijk handig is…. Kweenie.