Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hè, hè, mensen beginnen het op baggersite Geen Stijl EINDELIJK op te nemen voor Patricia Paay!

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: Patricia Paay en Geen Stijl.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Er wordt op internet veel gemopperd, beledigt en afgezeikt. Geen Stijl is met voorsprong de allergrootste aanzwengelaar van nare negatieve bagger die onze toch al zo positieve maatschappij nog verder vervuild. Deze beerput die zichzelf een journalistiek platform noemt, zegt het zelf: ze zijn ‘tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend’. En ze zijn er nog trots op ook. Doorgaans kunnen ze zich koesteren in een enthousiast gevolg dat er in de commentaren op hun afbraakstukjes nog lekker een schepje bovenop doen. Maar nu hebben de anonieme lafaards die achter hun computerschermen de hele dag verbale stront zitten te produceren (ik ben boos, is het te merken?) die ze hardop in een kroeg nooit zouden durven zeggen, hun hand toch een tikkie overspeelt en daar wil ik graag even melding van maken.

Nog steeds meedeinend op de stroom ‘hoe schoppen we die Patricia Paay nog verder de stront in’ hebben ze haar nieuwe huis (waaraan te zien is dat ze aan het roeien is met de riemen die ze nog heeft) op hun site gezet onder de titel: Binnenkijken bij Patricia Paay! Patricia Paay heeft een nieuwe badkamer met een huis eromheen. Fantastische Keuze! En daarna - hoe verrassend - breken ze dat huis tot aan de fundering af met benamingen als ‘Pikeypaleisje’, gelegen in ‘Little Warschau’. Natuurlijk herinneren ze iedereen nog even aan het seksfilmpje en zetten ze er tenslotte een liefdevol CV van Patricia bij: iemand die BN’er is geworden toen ze, naar verluidt, gore/geile maar-dat-moet-ze-zelf-weten submissionspelletjes speelde in geheime seksgenootschappen en filmpjes daarvan lekte naar de media.’

Nou meneer @Mosterd (de schrijver die niemand kent en da’s waarschijnlijk maar goed ook): goed gedaan joh. Je hoopte nu natuurlijk ook op een hoop geapplaudisseer (en van de analfabeten die fan van je zijn krijg je die ook weer, plezier ermee) maar het tij is ook aan het keren: mensen beginnen het voor Patricia op te nemen en walgen van het zoveelste ‘tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende’ k*tstukje over Patricia Paay. Ik noem er graag een paar:

“Ik wil alleen kwijt dat ik het mens onterend vind hoe hier geschreven wordt over een bekende Nederlander, iedereen moet zich schamen wat er uitgekraamd wordt. Zeker diegene die dit stukje over haar huis weer geplaatst heeft, kijk naar jezelf zou ik zeggen en bemoei je nergens mee laat deze mevrouw Paay want voor mij is ze gewoon een mevrouw. Degene die dit plaatst is walgelijk in mijn ogen, ieder mag kiezen waar hij wil wonen en wat zij of hij doe met zijn leven.”

“Laat haar toch eens met rust. Wat heeft ze jullie aangedaan dat jullie haar zo afkatten en onderuit halen? Halen jullie daar nou echt voldoening uit of is het omdat jullie eigen leven niet interessant genoeg is om over te praten of omdat jullie leven perfect is? Alleen omdat ze een keer plasseks heeft gehad. So what? Ieder z'n eigen feessie, maar om iemand daar nou zo voor af te zeiken, gaat mijn verstand echt te boven. Man man man, wat een triest niveau dit! Typisch Nederlands zeikvolk. Zegt meer over jullie dan over Patricia. Wat zij gedaan heeft, is geen zonde en al zou dat wel zo zijn: Zij die zonder zonde is, werpe de eerste steen. Maar goed, gezien het niveau hier, zullen de meesten niet eens de betekenis van deze uitspraak weten... zucht... Desalniettemin wens ik u allen een fijne dag verder, een dito leven en wees eens wat liever tegen elkaar. Deze aardkloot is al verrot genoeg!”

“Dit is toch een keurig verzorgde woning, oké helemaal niet mijn smaak maar dat mag toch?”

“Laat dat mens toch met rust. Wat voegt dit nog toe?”

“Helemaal mee eens. Triest volk dat haar maar blijft beledigen en onderuit halen. Nergens voor nodig.”

“Kan iedereen wel gaan zeuren en grappen maken. Maar als ik dat zo zie, staat er tenminste wel een fatsoenlijk koffiezetapparaat. Niet zo'n Senseo prutding of een overdreven dure 25bar asfaltkoker. Hulde!”

“Beetje Prive/Story niveau dit draadje. Zo'n typisch Mosterd bagger-item. Jammer dit. Wanneer loopt z'n contract nou eens af?”

“Die dame heeft die woning net gekocht, de spullen die te zien zijn, zijn van de vorige eigenaar. Verder is het beschamend te zien hoe bevooroordeeld jullie vinex-slaven zijn, 'woonwagenkamp' en ga zo maar door. Holland op zijn smalst en jaloerst. Ik woon met nog 2200 anderen op het Patersven, geen woonwagenkamp. Wel veel ruimte, groen en eigen grond. Eat your heart out, paupers.”

“Goed verwoord! Verschrikkelijk triest om die negatieve afzeikreacties van velen te lezen. “

“Tja.. ik kan nog steeds geen reden vinden om mevrouw Paaij niet het allerbeste te wensen. Gelukkig wordt ze niet in haar vrijheid beknot door allerlei calvinistische remmingen, dus het komt vast goed met haar. Ik denk dat er meer mensen weleens een plasje zouden willen proberen met hun partner dan er mensen zijn die deze wens durven te toetsen in de praktijk. Té geremd. Als het Europaan kun je dan beter #teampatricia zijn.”

Ik ken Patricia al heel lang, niet heel goed maar goed genoeg om te weten dat ze nooit iemand kwaad heeft gedaan, dat ze een lieve gekke vrouw is die inderdaad ‘anders’ is, niet doorsnee. Dat we dit soort vlinders nodig hebben om niet GEK te worden van verveling. Dat het meisje in haar altijd nog springlevend is/was. En dat de onbevangenheid van dat meisje haar met een domme actie (NIET de plasseks, wel dat ze het heeft laten filmen) de das om heeft gedaan. Het is ontluisterend om te zien hoe er dan een sneeuwbaleffect in de media kan ontstaan waar iemand zichtbaar kapot aan gaat en dat niemand (of te weinig mensen) het probeert te stoppen. Ze gaat hier waarschijnlijk nooit meer van herstellen en dat vind ik verschrikkelijk triest en iedereen die daaraan mee heeft gewerkt mag zich wat mij betreft verschrikkelijk gaan schamen.