Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hamilton acht wereltitel ‘onwaarschijnlijk’ in de VS

Lewis Hamilton vloog zaterdagavond naar zijn elfde pole van het seizoen in zeventien wedstrijden. Toch acht de Brit het veroveren van de wereldtitel op het Circuit of the Americas onwaarschijnlijk.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De voorsprong moet daardoor groeien naar 75 punten. Als Hamilton wint mag Sebastian Vettel slechts zesde worden. “Met de kwaliteiten van Sebastian in het achterhoofd zie ik dat niet gebeuren. Vergeet niet dat het een viervoudig kampioen betreft,” zo vertelt de Brit na afloop. “Vettel heeft het hier zojuist geweldig gedaan door de Ferrari gewoon weer op P2 te plaatsen en behalve als hij een domme fout maakt, gaat het kampioenschap hier niet beslist worden."

@backlink(166527)

De omstandigheden waren volgens Hamilton lastig tijdens de kwalificatie. “Met deze windstoten was de baan erg lastig. We hadden te maken met wind op de kop en wind in de rug, dat verschilde per bocht. Je moest de hele tijd aanpassen, maar dat is wat het juist zo mooi maakt. Ik houd van deze baan en ik houd ervan om je wagen tot het uiterste te pushen."