Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bedrijf zoekt fulltime reiziger

Je hebt er vast weleens over gedroomd: voor je werk de hele wereld over mogen reizen en er ook nog eens voor betaald krijgen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Jammer genoeg liggen deze banen niet voor het oprapen en zit er vaak niets anders op dan elke keer weer flink te sparen voor die droomreizen. Maar, daar zou The New York Times zomaar eens verandering in kunnen brengen. Oké we dachten dat onderstaande vacature voor een professionele bierdrinker de beste vacature was die we ooit gezien hebben maar deze komt ook wel aardig in de buurt. 

@backlink(166549)

De wereldberoemde krant heeft namelijk een vacature openstaan, waardoor vele reisliefhebbers per direct hun baan willen opzeggen. De krant is op zoek naar iemand die het lijstje van de ’52 toplocaties van 2017’ wil gaan afvinken, waarbij jij volgens de krant de sprong naar elke locatie mag maken. En die droombaan kan dus zomaar eens van jou zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is "het verhaal van elke plaats en het leven onderweg te vertellen" door middel van een blog. Wel wordt er van je verwacht dat je een aardig schrijftalent bent, ervaring in de mediawereld hebt, een echte social media-fanaat bent en vergroeit bent met de digitale wereld. En ja, beheersing van de Engelse taal is een must, al scoor je bonuspunten wanneer je ook nog extra talen beheerst.

Mocht je dit allemaal in huis hebben en altijd al landen als Canada, Botswana, Osaka, Madagaskar en de Atacama-woestijn in Chili hebben willen bezoeken én ben jij volgens The New York Times “een eeuwige student van de school van het leven en een geslepen documentairemaker van de wereld”, dan is dit de kans die je als echte reisfreak zeker met beide handen moet aanpakken! Alle reislocaties zie je hier.

Helemaal enthousiast geworden? Solliciteren kan hier!

Dit bericht verscheen eerder bij Marie Claire.