Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen wint in Mexico, dat heet logica

Elke vrijdag voorafgaand aan een grand prix blikken we vooruit. Met vandaag: logica.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Deze week kwam het bericht waarvan we allemaal wisten dat het zou komen. Daniil Kyvat is niet meer. Oké dat is misschien iets te hard, maar jullie snappen wat ik bedoel. Daniil Kyvat de Formule 1 coureur is niet meer. En eigenlijk vinden wij dat wel zonde. Met hem gebeurde er namelijk altijd wat op de baan. 

Een aanrijding daar draaide Kyvat zijn hand niet voor om. Zeker niet met een teamgenoot. Dat hebben we dit jaar nog meerdere malen gezien. Toch is er één iemand die als een idioot heeft staan te springen en dansen afgelopen maandag. Misschien dat hij Kyvat zelfs wel even gebeld heeft om te bedanken. 

@backlink(166129)

We hebben het natuurlijk over Max Verstappen. De Nederlander won tot nog toe twee races. Spanje 2016. Kyvat was net ten faveure van Max gedegradeerd naar Torro Rosso. Maleisië 2017. Kyvat was net gedegradeerd bij Torro Rosso ten faveure van Pierre Gasly. Nu Kyvat afgelopen maandag is gedegradeerd ten faveure van Brenden Hartley is één ding zeker. Overwinning drie komt eraan! Mexico 2017. Dat heet logica.