Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video van vrouw die starende man met haar borsten 'aanvalt' gaat viral

Een bijzondere en controversiële video uit Brazilië van een theatergroep. Daar was een vrouw een man die naar haar staarde zo zat dat ze haar borsten als wapens ging gebruiken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De gebeurtenis vond plaats in Ribeirao Preto in het oosten van Brazilië. Daar was een jonge vrouwelijke promotiemedewerker flyers aan het uit delen totdat een man naar haar bleef staren. Ze werkte hem naar de grond en ging met een been op hem staan om vervolgens haar shirt uit te trekken, te slaan en haar borsten in zijn gezicht te duwen.

Ondertussen schreeuwt de vrouw dat ze klaar is met het aangeraakt en seksueel geïntimideerd te worden terwijl ze haar werk doet. ‘Ik ben het zat om gebruikt te worden als lustobject. Wil je mijn borsten zien?’

De man vraag haar te stoppen, omdat hij volgens zichzelf niets verkeerd deed. Hij zou samen met zijn vrouw aan het shoppen zijn toen de vrouw hem aanviel.

De actie zorgde voor controverse op straat. Een deel van de voorbijgangers moedigt de vrouw aan om door te gaan, terwijl anderen het raar vinden wat ze doet. ‘Dit is absurd, er is geen enkel excuus om dit te doen. Hoe kan je dit gaan doen terwijl er kinderen op straat lopen. Jij toont geen respect voor vrouwen’, schreeuwt een voorbijgangster. Een andere vrouw roemt de aanvalster: 'Dit toont moed, ga door!'

Acteurs

Zij wist niet dat dit allemaal in scene was gezet door een Braziliaanse theatergroep. Zij wilden laten zien waar vrouwen mee te maken krijgen. ‘We wilden mannen laten zien dat ze meer verantwoordelijk moeten zijn voor hun acties.’ De video heeft in ieder geval geleid tot discussie, dus het doel is geslaagd.