Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond drie uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor zondag 5 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Filmtip:

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss (Jennifer Lawrence) heeft de Hunger Games opnieuw overleefd, maar District 12 is verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellen willen ondertussen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want na de 75e editie van de Hunger Games - is één ding duidelijk: het is oorlog! Check hieronder de trailer.

Zender: Veronica

Tijdstip: 20.00 uur

Voetbaltip:

Bundesliga: Chelsea - Manchester United

De elfde speelronde in de Engelse Premier League schotelt ons zodadelijk een absolute kraker voor: Chelsea - Manchester United. Ofwel de huidige nummer twee (United) tegen de nummer vier (Chelsea). Wie heeft het winnende strijdplan: Mourinho of Conte? En hoeveel goals maakt Romelo Lukaku tegen zijn oude ploeg?

Zender: Ziggo Sport Select

Tijdstip: 17.30 uur

Lukaku
Lukt het United-spits Romelo Lukaku om te scoren tegen zijn oude ploeg Chelsea?

@backlink(164389)

Serietip:

Voetbalmaffia

Vanavond is de aftrap van de nieuwe Nederlandse dramaserie Voetbalmaffia. Voetballer Johnny de Graaf speelt voor een Italiaanse club, maar na een slechte periode wordt hij op de transferlijst gezet. Johnny raakt verzeilt Johnny in de louche onderwereld van de sport en moet zien te ontsnappen uit de greep van een groot crimineel goknetwerk.

Zender: Nederland 3

Tijdstip: 20.25 uur

Voetbalmaffia
De nieuwe Nederlandse serie Voetbalmaffia gaat vanavond in première.