Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond drie uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor maandag 6 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Filmtip:

Guardians of the Galaxy

Avonturier Quill (Chris Pratt, Jurassic World) heeft een vreemde bol gestolen. Maar Ronan, een schurk die het universum wil domineren heeft zijn zinnen op het voorwerp gezet en zit hem op de hielen. Er zit voor Quill niets anders op dan een team te vormen met vier vreemde vogels: de pratende wasbeer Rocket, boommens Groot, de mysterieuze Gamora en Drax the Destroyer. Guardians of the Galaxy was in 2014 één van de grote hits in de bios. De moeite om voor thuis te blijven? Check hieronder de trailer en oordeel zelf!

Zender: Veronica

Tijd: 20.30 uur

Sporttip:

Voetbal Inside

Ze doen het al jaren, maar nog altijd zit er geen sleet op de heren Genee, Gijp en Derksen, al dan niet bijgestaan door Hansie Hansie of Jan 'doe mij nog een bamihap' Boskamp. Logisch, want wat is er nou leuker dan ouwehoeren over voetbal? Ook vanavond zal Johan weer de nodige mensen binnen en buiten de voetballerij uitmaken voor rotte vis, ligt René in een deuk om een eigen grap en probeert Wilfred – teveergeefs als altijd – de boel nog een klein beetje in het gareel te houden. Kom d'r maar in Derksen & Co. Lachen man!

Zender: RTL 7

Tijd: 20.30 uur

Zit wel snor.

@backlink(164389)

Serietip:

The Walking Dead

Het zal de liefhebbers niet ontgaan zijn dat de Amerikaanse hitserie The Walking Dead terug op de buis is. In seizoen 8 verklaart Rick Negan en zijn troepen dan eindelijk de oorlog. De Saviors van Negan zijn met meer, hebben betere wapens en zijn gehard door de strijd, maar Rick en de anderen vechten in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval. Vanavond op FOX, aflevering 3: Monsters. Kijk hieronder nog even de launchtrailer van het achtste seizoen.

Zender: FOX

Tijd: 22.00 uur