Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Horner: ‘Red Bull blijft belangrijkste klantenteam Renault’

Nu Renault afscheid neemt van Torro Rosso en een nieuwe ploeg verwelkomt met McLaren. Toch denkt Christian Horner dat Red Bull het belangrijkste klantenteam blijft.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

“McLaren is een geweldig team en men heeft de beschikking over sterke coureurs,” zo vertelt Horner aan Reuters. “We zien er naar uit om de strijd aan te gaan op het circuit. We hebben goede stappen kunnen zetten in de tweede helft van dit jaar en ons doel is om dat momentum mee te nemen naar 2018. Renault heeft in Red Bull een ijkpunt. De reglementen blijven zoals ze nu zijn en dus kunnen we voortbouwen op de RB13.”

@backlink(166831)

Toch hoop ook Horner dat de betrouwbaarheid verbetert gaat worden. Zowel Max Verstappen als Daniel Ricciardo vielen meer dan eens uit met een motorisch probleem. “Natuurlijk hopen we dat Renault de betrouwbaarheid in de winter weet te verbeteren, dat is een fundamenteel aspect voor ons. Ik denk dat we inmiddels hebben bewezen dat we een competitief chassis hebben. Als we deze wijsheid meenemen naar 2018 dan kunnen we hopelijk sterker starten dan dat we in dit seizoen deden.”