Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rosie Oliveira heeft de mooiste kont van 2017

De Braziliaanse Rosie Oliveira is verkozen tot Miss Bumbum 2017. In de spannende finale maandagnacht in Sao Paolo versloeg ze veertien medekandidaten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 28-jarige Rosie Oliveira uit Amazonas liet een verpletterende indruk met haar bips achter. In het dagelijks leven werkt ze als model en reporter. Vermoedelijk zullen de opdrachten nu binnenstromen.

Dat was ook een van de redenen voor haar om mee te doen. De verkiezing opent nieuwe deuren. ‘Ik hoop nu ook dat ik kan gaan werken voor magazines buiten Brazilië.

Naast haar zwaaiende billen maakt ze ook nog een politiek statement. Door de vlag van Brazilië te dragen protesteerde ze tegen het huidige beleid van de president van het land. ‘Mijn grootse droom is dat het politieke systeem in het land verbetert. Ik wil vrede, goede gezondheid, educatie en veiligheid in het land. Daarvoor moet de politiek veranderen’, vertelde ze tijdens de verkiezing.

Fraude

Maar niet alleen het politieke systeem in Brazilië is slecht. Ook bij de Miss Bumbumverkiezing kan het nodige veranderd worden. Zo worden zes deelnemers aan eerdere rondes van de verkiezing beschuldigd worden van fraude. Ze zouden via illegale software stemmen hebben gekregen. Dat gaat dus nog een staartje krijgen.