Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor vrijdag 10 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Actietip:

The Bourne Legacy

Jason Bourne (Matt Damon - Good Will Hunting, Ocean's Eleven) heeft informatie gelekt over de illegale programma's Treadstone en Blackbriar, iets dat hem duur betaald zal komen te staan. Om zich in te dekken, besluit de top van de samenzwering om meteen ook maar alle overgebleven agenten permanent uit te schakelen. Onder hen bevindt zich Aaron Cross (Jeremy Renner - The Hurt Locker, Arrival), zelf afkomstig van het Outcome programma, een experiment van de CIA dat tot doel heeft met behulp van pillen en genetische modificaties bijna onverslaanbare agenten te creëren. Samen met een van de betrokken wetenschappers, Marta Shearing (Rachel Weisz - The Mummy, The Constant Gardener), slaat Aaron noodgedwongen op de vlucht. Ze trekken naar Manilla, waar de pillen gemaakt worden.

Zender: SBS 6

Tijdstip: 20.30 uur

@backlink(167015)

Sporttip:

Eerste en tweede vrije training Grand Prix Brazilië

Het hele jaar liep het allemaal niet bij het team van Red Bull Racing en dan vooral niet bij de Nederlander Max Verstappen. De 20-jarige Limburger had problemen met de remmen, met de motor of werd door een andere coureur - we noemen geen namen, maar zijn naam rijmt op Häikkönen - van de baan geramd. En toen waren daar opeens twee Grand Prix overwinningen in Maleisië en Mexico. De verwachtingen voor de race op het Braziliaanse Interlagos circuit zijn dan ook hooggespannen en mening racefan bidt nu al tot de weergoden om regen. Net als vorig jaar, toen een weergaloze Max al glijdend en glibberend van plek 16 bijna iedereen voorbij reed en als derde op het podium belandde. Vandaag de eerste twee vrije trainingen met volgens de verwachtingen: regen! Check hieronder de race van vorig jaar nog eens terug.

Zender: Ziggo Sport

Tijdstip: 13.00 uur & 17.00 uur

@backlink(164389)

Serietip:

Flikken Rotterdam

Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkte. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op zeker vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Wester heeft de medewerking van een corrupte douanier nodig voor zijn drugsimport. Als de douanier weigert, is Ben gedwongen een oplossing te vinden om de deal rond te krijgen. Jort blijkt een onverwachte partner te hebben, die keihard optreedt. Esther wordt door haar man Jacco voor het blok gezet: hij eist dat ze stopt met werken.

Zender: NPO 1

Tijdstip: 20.35

Het team van Flikken Rotterdam kan weer aan de bak vanavond.