Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor zaterdag 11 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Actietip:

Goodfellas

De gangster Jimmy 'The Gent' Conway (Robert De Niro - Cape Fear, Raging Bull) staat in hoog aanzien bij zijn misdaadcollega's. Hij neemt de jonge Henry Hill (Ray Liotta - Hannibal, Identity) onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het gangstervak. Tommy DeVito (Joe Pesci - Casino, Lethal Weapon) is zijn trouwe, maar driftige vriend. Voor Henry gaat er een droom in vervulling: zo lang als hij zich kan herinneren wil hij al een gangster worden. Hij bouwt een bloederig bestaan op waarin drugshandel en heel veel brute moorden centraal staan. Een tijdloze klassieker. Check hieronder nog eens de trailer.

Zender: Veronica

Tijdstip: 22.10 uur

@backlink(167015)

Sporttip:

Kwalificatie Grand Prix Brazilië

Het hele jaar liep het allemaal niet bij het team van Red Bull Racing en dan vooral niet bij de Nederlander Max Verstappen. De 20-jarige Limburger had problemen met de remmen, met de motor of werd door een andere coureur - we noemen geen namen, maar zijn naam rijmt op Häikkönen - van de baan geramd. En toen waren daar opeens twee Grand Prix overwinningen in Maleisië en Mexico. De verwachtingen voor de race op het Braziliaanse Interlagos circuit zijn dan ook hooggespannen en mening racefan bidt nu al tot de weergoden om regen. Net als vorig jaar, toen een weergaloze Max al glijdend en glibberend van plek 16 bijna iedereen voorbij reed en als derde op het podium belandde. Vandaag de derde vrije training en de kwalificatie met volgens de verwachtingen: regen! Check hieronder de race van vorig jaar terug.

Zender: Ziggo Sport

Tijdstip: 14.00 uur & 17.00 uur

@backlink(167105)

Serietip:

CSI: Miami

Megan Hamilton, die zich vaak in het gefortuneerde milieu begeeft, wordt doodgestoken teruggevonden in haar woning. De vingerafdrukken op het moordwapen leiden al snel naar wapenhandelaar Patrick Garrity. Die beweert echter dat het wapen enkele dagen eerder bij hem werd gestolen. Het team van CSI Miami ontdekt dat hij de waarheid spreekt wanneer ze ontdekken dat ook andere woningen van hooggeplaatste personen leeggeroofd zijn. Calleigh wordt aangevallen terwijl ze het huis van Megan Hamilton onderzoekt. Hoewel haar aanvaller weet te ontsnappen, leiden andere sporen het team naar een zekere Tony Ramirez.

Zender: NPO 1

Tijdstip: 20.35 uur

Horatio en zijn team kunnen vanavond weer aan de bak in CSI: Miami.