Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder trouwt met zoon en dochter en komt nu voor de rechter

Patricia Spann zag haar kinderen voor langere tijd niet, nadat ze alle drie werden geadopteerd door haar ex-schoonmoeder. Toen ze haar kroost na jaren weer mocht zien, gebeurde er wel iets heel bizars.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Huwelijk

Negen jaar geleden werd de 44-jarige al opgepakt vanwege incest, toen ze met haar 18-jarige zoon trouwde. Haar zoon liet het huwelijk twee jaar later nietig verklaren, maar dat weerhield Patricia er niet van om dezelfde fout opnieuw te maken.

Nadat haar zoon scheidde van zijn moeder, zette de vrouw haar pijlen op haar dochter. En met succes. Vorig jaar stapte moeder en dochter namelijk in het huwelijksbootje, al bleek ook hun huwelijk maar van korte duur.

Incest en fraude

Omdat incest te allen tijde verboden is in de Verenigde Staten, werden de twee vrij snel na hun huwelijk opgepakt. Misty vroeg diezelfde maand nog een nietigverklaring vanwege ‘fraude en incest’.

Toch pleitte ook zij schuldig aan incest en kreeg ze door een deal een gevangenisstraf van tien jaar. Wat haar moeder allemaal te wachten staat is nog onbekend. Zij hoeft namelijk pas in januari voor de rechter te verschijnen. 

Dit bericht verscheen eerder op Grazia.nl.